Zondag 3 maart Carnavalsoptocht

Op 3 maart 2019 vindt de carnavalsoptocht plaats van 12.00 tot 17.00 uur. De optocht trekt door -onder andere- de Kloosterstraat en St. Vincentiusstraat naar de Markt. Om de optocht mogelijk te maken, geldt op 3 maart vanaf 08.00 tot ongeveer 18.00 uur een parkeerverbod en verbod op doorgaand gemotoriseerd verkeer in de Kloos­terstraat, Zandheuvel, Sint Vincentius­straat en Leijsenhoek. Vanaf ongeveer 18.00 uur zijn bovenstaande straten weer toegankelijk voor doorgaand verkeer en parkeren van auto’s. Verder geldt op 3 maart vanaf 8.30 uur een parkeerverbod en een verbod op doorgaand gemotoriseerd verkeer voor de Bredaseweg (tussen de van Liedeker­kestraat en de Gasstraat), Heuvelstraat (tussen Gasstraat en Heuvel), Gasstraat (in de parkeervakken naast de Hema voor eigen risico), Arendsplein (tussen Willemstraat, de ING en Rabobank). Als alle deelnemers van de optocht vertrokken zijn, kan er ongeveer vanaf 15.00 uur weer gepar­keerd worden in de Gasstraat en op het Arendsplein. Voor de Heuvelstraat en de Bredaseweg gelden de verboden tot 18.00 uur aangezien deze wegen zijn aangemerkt als afwikkelroute voor de optocht in geval van calamitei­ten in de Torenstraat.

Schoonmaakwerkzaamheden op 4 maart

Op maandag 4 maart 2019 wordt de route van de optocht machinaal gerei­nigd. Gelieve uw auto hier niet te parke­ren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *