Afsluiting deel Bovensteweg

In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 maart vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Bovensteweg. Hierdoor is een deel van de Bovensteweg afgesloten en tevens de toe- en afritten van en naar de A27 (afrit 19) aan de zijde van Oosterhout. De afsluiting is van woensdagavond 21.00 uur tot donderdagochtend 21 maart 06.30 uur. Verkeer op de A27 komende vanuit het zuiden die afrit 19 willen gebruiken om Oosterhout binnen te rijden worden via de A58 omgeleid naar hun eindbestemming. Tevens wordt het verkeer komende vanuit Dongen, richting Oosterhout dat gebruik wil maken van dit viaduct omgeleid via deze route. Deze omleidingsroutes worden duidelijk aangegeven via gele bebording.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *