Werkzaamheden Brabant Water in de Wilhelminalaan

In opdracht van Brabant Water voert aannemer Van Vulpen werkzaamheden uit aan de waterleidingen. In deze brief leest u de belangrijkste informatie over onze werkzaamheden.

Wat gaan we doen?

1 April 2019 zijn wij gestart met onze werkzaamheden in Oosterhout, Wilhelminalaan. In het totaal vervangen we ongeveer 425 meter aan leidingen bij u in de wijk. Onze totale werkzaamheden nemen ongeveer 9 weken in beslag.

Wat betekent dit voor u?

Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk merkt van onze werkzaamheden. Toch moeten wij u af en toe storen, dit is helaas onvermijdelijk. Wanneer wij bij u in de straat aan het werk zijn, hebt u misschien even geen water. De eventuele onderbrekingen vinden plaats op werkdagen tussen 07:30 en 17:00 uur. Brabant Water informeert u hierover vooraf via een kaart of brief.

Mogelijke overlast op straat

Vanaf 1 April 2019 kunt u werkverkeer of graafmachines in uw straat aantreffen. Dit gaat misschien gepaard met (geluid)overlast. Wanneer er in uw straat gewerkt wordt, kan het voorkomen dat uw oprit tijdelijk niet toegankelijk is omdat de straat is opengebroken. Misschien moet u uw auto ook tijdelijk ergens anders parkeren. Verder kan het zijn dat u uw afvalcontainer op een andere plaats moet aanbieden, wij begrijpen dat dit niet prettig is en doen ons best om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Fasering

  • Week 14 zal er begonnen worden met de voorbereidende en verkennende werkzaamheden waardoor onze aannemer op verschillende locaties in de straat actief is.

  • Week 15/17 zal er voornamelijk in de eerste fase gewerkt gaan worden, de eerste fase loopt van Wilhelminalaan 20 tot en met 71.

  • Week 18/20 wordt er gewerkt in fase 2, deze loopt van Wilhelminalaan 71 tot en met 57.

  • Week 21/23 wordt er gewerkt aan de laatste fase, deze zal lopen van Wilhelminalaan 57 tot en met 29. Hiermee wordt het project afgesloten.

<

p class=”bodytext”>Uiteraard is dit een inschatting van de doorlooptijd van de werkzaamheden, wij hopen u hiermee een beeld te kunnen geven van de omvang van onze werkzaamheden. Natuurlijk zullen wij zorg dragen om de overlast tot een minimum te beperken.

Herstel van het straatwerk

Na de aanleg en verwijdering van de leidingen herstelt aannemer Gebr. Van den Oord het straatwerk.

Waarom vervangen wij de leidingen?

Het waterleidingnet in de Wilhelminalaan is grotendeels in 1976 aangelegd en daarom aan vervanging toe. Op deze manier kunt u ook in de toekomst altijd rekenen op veilig en betrouwbaar drinkwater.

Tijdelijke parkeervergunning

Als gevolg van deze werkzaamheden kan het mogelijk zijn dat het enige tijd niet mogelijk is in de nabijheid te parkeren. Om de overlast te verzachten bieden wij bewoners van de Wilhelminalaan een gratis tijdelijke parkeervergunning aan. Met deze vergunning kunt u tot en met vrijdag 14 juni parkeren in naastgelegen vergunninghouders gebieden zone 3 en 4. Bewoners van de Wilhelminalaan zullen deze vergunning later per post ontvangen. Bewoners van de Julianalaan die hier ook overlast van ondervinden, biedt de gemeente Oosterhout hetzelfde aan. Deze tijdelijke vergunning wordt niet automatisch verstrekt, maar alleen op aanvraag via nummer 0162 – 48 99 11 Ook is het mogelijk per e-mail de vergunning aan te vragen via parkeren@oosterhout.nl. U dient dan hierin naam en adresgegevens te vermelden.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden?

Actuele informatie over de voortgang en planning van de werkzaamheden vindt u op de website: www.waterstoring.nl/brabantwater. Voor meer informatie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met onze aannemer Van Vulpen, Jaap de Jong uitvoerder. Het telefoonnummer 06 20 40 29 74. U kunt ook e-mailen: j.dejong@vanvulpen.eu

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties?

Neemt u dan contact op met:

Brabant Water: Bart Otten, 06 53 37 03 51 of bart.otten@brabantwater.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *