Politie neemt vuurwapen, boksbeugels en drugs in beslag

De politie hield maandag 8 juli 2019 rond 20:00 uur een 24-jarige man uit Oosterhout aan. In zijn woning aan de Seterseweg werd een vuurwapen, harddrugs en geld aangetroffen.

De politie ontving maandag een tip dat er mogelijk een vuurwapen zou liggen in een woning aan de Seterseweg. Hierop is de politie diezelfde avond naar de betreffende woning gegaan om onderzoek te doen. Bij de bewoner troffen de agenten inderdaad een vuurwapen aan. Ook bleek de verdachte over boksbeugels, tientallen xtc-pillen en een hoeveelheid MDMA te beschikken. De wapens en verschillende soorten drugs zijn in beslag genomen.

Aanhouding

De verdachte is aangehouden en meegenomen naar bureau voor verder onderzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *