Politie onderzoekt ramkraak

Afgelopen nacht is ingebroken in een kinderkledingwinkel aan de Leijsenhoek. De toegang tot de winkel werd verschaft door met een auto in te rijden op de voorpui. De twee toegangsdeuren werden daardoor zwaar beschadigd. Op de parkeerplaats werden enkele achtergelaten kledingstukken aangetroffen. De politie onderzoekt of er in de omgeving relevante camerabeelden beschikbaar zijn. Getuigen worden opgeroepen om te bellen het politieteam Dongemond op 0900-8844.

De politie kreeg de melding om 02.11 uur binnen. De meldster vertelde echter dat de inbraak een half uur daarvoor al gebeurd was, ze was echter zo geschrokken dat ze niet meteen gebeld had.  De twee toegangsdeuren van de winkel waren zwaar beschadigd. In het perkje voor de winkel werden bandensporen aangetroffen. Het is nog niet duidelijk wat er buit gemaakt is

Oproep

Heeft u tips of informatie, meld dit dan:

 

Heeft u camerabeelden van de openbare weg in de omgeving meld dit dan:

– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *