25 augustus 2019: wegafsluitingen vanwege Triatlon

Op zondag 25 augustus 2019 vindt de jaarlijkse Triatlon in Oosterhout-Zuid plaats. De hele dag zijn er zwem-, hardloop- en fietsactiviteiten. Om alle activiteiten soepel en veilig te laten verlopen zijn enkele wegen afgesloten op 25 augustus. Deze afsluitingen gebeuren in twee fasen.

van 9.30 tot 12.30 uur zijn afgesloten:

  • Wilhelminakanaal-Zuid gedeelte tussen viaduct Bredaseweg en de toegang van Recreatieoord De Warande;
  • Bredaseweg gedeelte vanaf de Warandelaan tot en met de kruising met de Burgemeester Materlaan;
  • De gehele Burgemeester Materlaan, vanaf de Bredaseweg tot en met de Hoevestraat;
  • Hoevestraat vanaf de Burgemeester Materlaan tot halverwege de Hoevestraat (tot de ingang van chaletpark De Hannebroeck). De fietspaden langs de Burgemeester Materlaan en de Hoevestraat maken deel uit van het wedstrijdparcours en zijn derhalve tijdens de activiteiten niet toegankelijk.

Tijdens afsluiting van dit Triatlon parcours worden de aanliggende horeca en recreatie gelegenheden zoveel mogelijk bereikbaar gehouden. De entree van De Hannebroeck blijft via de Hoevestraat bereikbaar vanuit de richting Dorst, Ketenbaan en Wethouder van Dijklaan. Verkeer met de bestemming Breda en Teteringen worden met omleidingsborden richting de A27 geleid.

Vanaf +- 8.00 tot 17.00 uur is afgesloten:

  • Gedeelte Wilhelminiakanaal-Zuid vanuit/naar Vrachelen

Recreatieoord De Warande is deze dag alleen bereikbaar via Oosterheide. De Wilhelminakanaal-Zuid is deze dag vanuit/naar Vrachelen afgesloten. Vanaf 17.00 uur wordt dit gedeelte weer vrijgegeven voor verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *