Tot en met 18 oktober Wegwerkzaamheden Bergsebaan

Tot en met 18 oktober 2019 voert aannemer KWS wegwerkzaamheden uit op de Bergsebaan. Dit werk wordt in drie fases uitgevoerd om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Tijdens de eerste fase is het gedeelte Bergsebaan -tussen de Bergsebrug over het Markkanaal tot de kruising Pannenhuisstraat- afgesloten. Dit is vanaf heden tot en met 27 augustus. Hierna is het gedeelte Bergsebaan -tussen de Pannenhuisstraat en de Meerberg- afgesloten van 28 augustus tot en met 13 oktober. Van 14 oktober tot en met 18 oktober is de kruising Bergsebaan-Meerberg afgesloten.

Werkzaamheden

De rijbaan krijgt een nieuwe deklaag en aan weerszijden van de weg komen rode fiets-suggestiestroken. Verder wordt een gedeelte van de rijbaan -tussen het Houtse Meer en de zandvlakte- 0,60 meter verplaatst, worden de bermen aangepakt en komen er vijf drempels op de weg. Op de kruispunten Bergsebaan-Ter Aalst en Bergsebaan-Meerberg komen 60 km/h plateaus. De voorbereidingen en uitvoering bij het kruispunt bij Hoeveneind gebeurt in overleg met gemeente Breda omdat dit grotendeels op Bredaas grondgebied ligt.

Afsluitingen

Tot en met 27 augustus: Markkanaal tot Pannenhuisstraat 
Het gedeelte Bergsebaan -tussen de Bergsebrug over het Markkanaal tot de kruising met de Pannenhuisstraat- is tot en met 27 augustus 2019 afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. De kruising Pannenhuisstraat–Bergsebaan–Ter Aalst blijft vanuit het zuiden vrij voor verkeer.

28 augustus tot en met 13 oktober Pannenhuisstraat tot Meerberg
Vanaf 28 augustus tot en met 13 oktober 2019 is het gedeelte Bergsebaan -tussen de Pannenhuisstraat en de Meerberg- afgesloten. Verkeer wordt omgeleid. De kruising Pannenhuisstraat–Bergsebaan–Ter Aalst blijft vanuit het noorden vrij voor verkeer.

14 tot en met 18 oktober kruising Bergsebaan-Meerberg
Vanaf 14 tot en met 18 oktober 2019 is de kruising Bergsebaan – Meerberg afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. De kruising Pannenhuisstraat – Bergsebaan – Ter Aalst blijft vanuit het noorden vrij voor verkeer. 

Meer informatie

Meer informatie zoals de tekeningen van de werkzaamheden kunt u raadplegen op www.oosterhout.nl via inwoners > openbare ruimte > projecten > Bergsebaan onderhoud wegen en verbetering fietsveiligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *