Werkzaamheden Wilhelminakanaal-Oost en Koningsdijk

Er vinden momenteel werkzaamheden plaats aan Wilhelminakanaal-Oost en de Koningsdijk. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van kabels en leidingen die nodig zijn voor de nieuwe woningen van de Laverie. Door de werkzaamheden moeten we deze wegen voor een langere periode afsluiten. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd.

Fase 1 (12 augustus tot begin november 2019) Wilhelminakanaal-Oost

In fase 1 gaan we aan de slag aan Wilhelminakanaal-Oost. Het gaat hierbij om het traject tussen de Wilhelminalaan en het kruispunt van de Koningsdijk en Wilhelminakanaal-Oost. De werkzaamheden worden vanaf 12 augustus tot begin november uitgevoerd.

Fase 2 (begin november tot eind december 2019) Koningsdijk

In fase 2 werken we aan de Koningsdijk. Het gaat hierbij om het traject vanaf de kruising Koningsdijk en Wilhelminakanaal-Oost tot aan de bestaande bebouwing. De werkzaamheden worden vanaf begin november tot eind december uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *