Eindhoven, Breda, Tilburg, Aandacht voor een overval en mishandeling conductrice in Bureau Brabant

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 11 november weer uw hulp bij het oplossen van enkele ernstige misdrijven, zoals een overval in Eindhoven en de mishandeling van een conductrice in Breda.

Zwartrijder mishandelt conductrice
Breda – Op zaterdag 28 september 2019 ergens tussen 18.20 en 18.25 uur, sloeg een betrapte zwartrijder een conductrice van achteren zo hard op haar hoofd dat ze meteen bewusteloos raakt. Dat gebeurde op perron 5 van het station in Breda. Gelukkig hangt het daar vol met camera’s en daarom hebben we de dader goed op beeld. Wie kent hem?

Diefstal bestelbus
Oosterhout – Ook werkbussen zijn interessant voor autodieven. We hebben beelden van een man die in de nacht van 7 op 8 augustus op een bedrijfsterrein aan de Krombaak een witte Mercedes Sprinter open breek en er vervolgens ook nog mee vandoor gaat. De vraag is duidelijk: wie is die man?

Zakkenrollen en pinfraude
Tilburg – We tonen u beelden van een man die met een gestolen pinpas duizenden euro’s staat te pinnen. Door een oude babbeltruc, op 19 december 2018 in de Landbouwstraat, bij een 77-jarige vrouw buitgemaakt. Helpt u mee deze man te vinden?

Overval op Kruidvat
Eindhoven – Op woensdagavond 1 mei 2019, tegen acht uur, werd een filiaal van Kruidvat aan het Cassandraplein overvallen door twee, waarschijnlijk jonge daders. Ze bedreigen een medewerkster en doen een graai in de kassa, waarna ze met een paar honderd euro vertrekken. We camerabeelden waarop de overval te zien is. De daders liepen er opvallend bij; in regenkleding en met vuilniszakken aan de voeten. Wie heeft iets gezien of gehoord? Wie herkent het tweetal van de beelden?

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *