Straatrovers slaan toe en beroven meisje

Vrijdag 21 februari is rond 8.40 uur een 16-jarige meisje op de Bredaseweg (ter hoogte van de brug op het kanaal) beroofd. Twee mannen op een scooter reden langs het fietsende meisje en beroofde haar van de schoudertas. Van de daders is een signalement bekend:

  • 2 mannen met blanke huidskleur

  • Ongeveer 45 – 60 jaar oud

  • Een van de mannen had grijs haar

  • Droegen beiden donkere kleding

  • Een van de personen had een rode hoodie

  • Droegen beiden geen helm

  • Zijn gevlucht op een donkerblauwe of zwarte scooter

  • Hebben een grote zwart leren schoudertas ontvreemd, van het merk Zebra Trends. Soortgelijke tas als op de foto.

De scooter is weggereden globaal richting Teteringen, maar het kan zijn dat de daders Oosterhout in zijn gereden via de Warandelaan of de Burgemeester Materlaan. Bent u getuige geweest van deze laffe daad, of heeft u meer informatie hierover, neem dan contact met ons op via 0900-8844 en noem daarbij het registratienummer 2020046006.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *