Agressieve man bedreigt, beledigt en bespuugt politie

Een bewoner van een woning aan de Prins Frederikstraat werd afgelopen nacht, maandag 13 april, aangehouden voor belediging. Tijdens zijn aanhouding verzette hij zich hevig. Vervolgens bedreigde en bespuugde hij de politie.

Agenten reden afgelopen nacht naar de desbetreffende woning, nadat zij een melding ontvingen van veel lawaai. Bij de woning bleek de bewoner zijn inboedel kort en klein geslagen te hebben. Toen de politie hem aansprak, reageerde hij direct agressief. Een van de agenten werd door de man beledigd. Hij werd gewaarschuwd, maar desondanks bleef hij de agent beledigen. Hierop werd hij aangehouden. Tijdens zijn aanhouding verzette de man zich hevig en spuugde hij naar de politie. Onderweg naar het bureau uitte hij ook bedreigingen richten de agenten. Op het politiebureau weigerde de verdachte mee te werken aan een ademanalyse, wat ook een misdrijf is. De agenten deden aangifte tegen de verdachte. Hij zit nog vast voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *