Wapens en drugs in woning aangetroffen

Naar aanleiding van een anonieme melding zijn agenten maandag 13 juli 2020 een woning aan de Pieter Stastokstraat binnen gegaan. Hier troffen zij diverse wapens en drugs aan. Er is een persoon aangehouden.

De melding gaf aan dat er vanuit de woning drugs gedeald zou worden en er wapens aanwezig zouden zijn. De agenten zijn rond 18.45 uur de woning binnen gegaan om de wapens in beslag te nemen.

De bewoner van de woning gaf de politie een tas met wapens, waarin onder meer boksbeugels, tasers en pepperspray zat. Hierop hebben zij de man aangehouden. Verder vond de politie in de woning nog een groot bedrag contant geld en dure kledingstukken. Als agenten verder gaan met het doorzoeken van de woning vinden zij ook nog een grote hoeveelheid harddrugs.

Alle spullen zijn in beslag genomen, de man is meegenomen naar het politiecellencomplex voor verhoor en verder onderzoek.

De gemeente Oosterhout onderzoekt de zaak ook en gaat een standaard gemeentelijke procedure opstarten.

Melden helpt!

Heeft u het idee dat een soortgelijke situatie ook in uw woonomgeving aan de hand is, meld dit dan zodat wij uw woonomgeving kunnen  verbeteren.
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Meld Misdaad Anoniem

Soms wilt u iets over een ernstig misdrijf melden zonder dat uw naam bekend wordt. Bijvoorbeeld omdat u de dader goed kent. Of om andere redenen. Dan kunt u melden bij Meld Misdaad Anoniem (M.), het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Zo krijgt de politie informatie die zij anders niet zou ontvangen. En kunt u op een laagdrempelige en manier helpen uw eigen wijk veiliger te maken. Melden kan via het gratis telefoonnummer 0800-7000 of via het online meldformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *