Dit koop je als ‘starter’ op de Oosterhoutse woningmarkt

Koopwoningen-Gemeente-Oosterhout-funda

De woningmarkt is ‘ontploft’ in 2020. Ondanks de corona-crisis blijven de huizenprijzen stijgen. Wat is er op de Oosterhoutse woningmarkt te krijgen voor een starter?

Alvast een tip, spaar zoveel als je kunt, regel een zo hoog mogelijk inkomen en kijk rijke familieleden extra lief aan. Want met vanaf-prijzen van ongeveer 2 ton heb je iedere euro die je kan krijgen nodig. Zorg dat je weet wat je kan besteden. Want heb je eenmaal een leuk huis gezien begint het bieden. Dan is het een kwestie van snel handelen.

Maar wat staat er te koop voor een maximum van € 225.000,-?

Op het moment van dit artikel staan er maar vijf woningen te koop (de rest is al verkocht onder voorbehoud of onder bod) in de laagste prijsklasse waaronder:

  1. Schapendries 130 – Wil je in het centrum dan heb je geluk. Met een vraagprijs van € 175.000,- is dit momenteel de goedkoopste koopwoning in Oosterhout op funda. Daarvoor krijg je het vernieuwde parkeerplein voor de deur terug en loop je zo het winkelgebied, het slotpark en de kroegen en restaurants binnen. Met de relatief lage koopprijs lukt het dan misschien ook nog wel om er af en toe een hapje of drankje te doen.
    Schapendries 130
  2. Hertogenlaan 338 – In de omgeving van het Lukwelpark liggen de appartementen aan de Hertogenlaan. Met een beetje geluk rol je zo de poort van Oosterhout Live binnen en later weer terug je huis binnen.Hertogenlaan 338
  3. De Desselaar 36 –  is het enige niet-appartement in het gezelschap. Voor het maximum van ons zoekbedrag kunnen we hier net een eerste bod op doen.Desselaar 36

Ben jij van plan een woning te gaan kopen en neem je ons graag mee in jouw zoektocht? Mail dan naar redactie@ookvanwosterhout.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *