Succesformule Koeckers Pannenkoekhuis Den Hout breidt uit met tweede vestiging

De Houtse succesformule van Pannenkoekenhuis Koeckers werkt midden in de corona-crisis aan een tweede vestiging, gelegen in Zundert. Wie wil kan een steentje bijdragen in de financiering, in ruil voor een deel van het rendement.

Ondanks de corona-crisis geeft de drukke zomer van 2020 aanleiding tot optimisme. Er werden sterke cijfers gedraaid in Den Hout tijdens de zomermaanden zo meldt de investeringswebsite. Wie van de zomer een Pannenkoek heeft gegeten in het sprookjesachtige restaurant of de prachtig gelegen terrassen en speeltuin heeft bezocht zal daarover mee kunnen praten.

In een video over de nieuwe vestiging wordt beloofd dat de uitstraling anders maar net zo betoverend zal zijn. De gezelligheid en kaart zullen net zo goed zijn als die in Den Hout. De strategische ligging van Zundert ten opzichte van de Belgische grens speelt mee in de locatiekeuze voor de tweede vestiging. Het doel is om naast de Nederlandse gasten ook de Belgische gasten in de watten te leggen met een beleving in het restaurant.

Wist je trouwens dat je tijdens de lockdown kunt genieten van al het lekkers van de Koeckers zoals de befaamde Pannenkoeken of Koeckersburger door het eten af te halen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *