Help: Maak van horecasteunactie carnavalsvereniging ut nieuwe normaol een groot succes

ICV Banner

Kaaiendonkse carnavalsvierders Duncan Buisman en Bas Caron kunnen op veel sympathie rekenen bij hun actie om de horeca te steunen. Normaal ’teren’ veel café’s zo’n beetje het hele jaar op Carnaval. In een week tijd halen zij een groot gedeelte van de jaaromzet binnen. Dit jaar is carnaval anders dan anders. ‘Niet samen, das apart’ zingen de carnavalsartiesten daarover in het liedje Niet Altijd Rozengeur.

Voor Bas en Duncan was het snel duidelijk. Zorgen dat de kroegen kunnen blijven bestaan, zodat we volgend jaar weer carnaval in de kroegen kunnen vieren. Inmiddels hebben de twee heren veel media-aandacht gehad. Na het eerste bericht op Ook van Wosterhout ging het hard. Ondermeer de krant, de radio en de nationale TV belden. Maar ook werden de krachten gebundeld. De lokale horeca is betrokken en ook onze eigen OCS de Smulnarren promoot het initiatief.

 Hoe werkt het?

In ruil voor een kleine donatie krijgt de gulle gever 3 dagen lang toegang tot een carnavals-livestream.

Help mee!

Het initiatief kan nog hulp gebruiken in de vorm van (media)aandacht en donaties. De technische kant en het programma zijn ver rond. Dus onze oproep: doneer een beetje, plaats een oproep op je socials en tip je familie en vrienden. Want dit jaar carnaval missen is al erg, maar volgend jaar een carnaval zonder kroeg is als bier zonder alcohol 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *