Podcast Oosterhouts Ommetje met Geert Kollau: “Sommigen dragen een enorme last met zich mee, die ze allang af hadden kunnen doen.”

Deze podcast-serie wordt gemaakt door Walther Ligtvoet. Deze warme, betrokken Oosterhouter spreekt in zijn podcast bekende en minder bekende Oosterhouters. Het zijn boeiende gesprekken over hun drijfveren en bezigheden. Deze aflevering gaat hij op pad met Geert Kollau, iemand die vooral bekend is door zijn verfrissende kijk op kunst.

Beluister de podcast via de website van Walther Ligtvoet en ontdek meer over de prikkelende quote van Geert Kollau: “Sommigen dragen een enorme last met zich mee, die ze allang af hadden kunnen doen.”

De podcast verschijnt ook via Apple Podcasts en Spotify.

Ook van Wosterhout heeft expliciet toestemming van Walther Ligtvoet om deze content te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *