Agressieve man aangehouden in Oosterhout

Bij de arrestatie van een agressieve 45-jarige Oosterhouter heeft de politie afgelopen nacht een diensthond in moeten zetten. De agenten kwamen ter plaatse na meldingen van ernstige geluidsoverlast. De verdachte bedreigde de politiemensen meerdere keren met de dood

De ¨politie kreeg zaterdag 8 januari 2022 omstreeks 03.50 uur een melding dat er sprake was van ernstige geluidsoverlast vanuit een woning in Oosterheide. Er werd harde muziek gedraaid en de bewoner gilde daarbij luid. Het zou gaan om een 45-jarige Oosterhouter die zich al eerder agressief zou hebben opgesteld richting de politie.  Ter plaatse zagen de agenten dat de voorruit van de woning kapot was. De bewoner stond in de voortuin en schreeuwde luid naar de agenten. Ook haalde hij een stuk glas uit de voorruit en liep daarmee naar de dienders. Hij gooide het glas weer op de grond en liep met gebalde vuisten verder op de politiemensen af. Hij weigerde ook na herhaalde vordering om op zijn knieën te gaan zitten. Hij riep naar hen dat hij er achter zou komen waar ze wonen en hen dood zou maken. Daarbij werd de situatie voor de dienders zo dreigend dat de geleider zijn hond stelde die de man in zijn linkeronderbeen beet. Hier slaagden de agenten erin de man onder controle te krijgen en aan te houden. De bijtwond is in het ziekenhuis behandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *