Parkfeest gaat knallen met feest op vrijdag en top-artiesten op zaterdag

    Parkfeest - copyright Ook van WosterhoutParkfeest – copyright Ook van Wosterhout (archieffoto)

Na enkele jaren afwezigheid keert de grootste reünie van Oosterhout terug in het Slotpark: Parkfeest.

Feestje op vrijdag
Op vrijdag staat er een feest line-up van artiesten met als klapper -aan het einde van de avond- Les Truttes. Vaste bezoekers van het parkfeest weten dat het maar goed is dat het slotpark niet overdekt is, want dat zou zonde zijn: bij Les Truttes gaat het dak eraf.

Andere acts op vrijdag zijn:

  • ABBA Tribute
  • Back to Blondie
  • reEDITORS
  • Foo Fighters – In Your Honor

Bekende namen op zaterdag
Op zaterdag is het niet alleen altijd beregezellig, de muziek is ook top. Het lijkt er zelfs op dat twee jaar corona-gedoe het parkfeest weer wat dichter bij haar oude zelf heeft gebracht. Er staan op zaterdag weer meerdere toppers in de line-up. Op de poster van Parkfeest is de grootste aankondiging voor DI-RECT, gevolgd door Kriss Kross Amsterdam. Maar vergis je niet daarnaast staan ook MAAN, S10, Nielson, Son Mieux, Lois Lane, MINKA en Oosterhouts trots: The Lost Chords op het zaterdagprogramma. De exacte time-table is nog niet bekend. Maar wat een namen!

Snel je kaartje kopen
Door snel je kaartje te kopen verzeker je jezelf van toegang. Maar er is ook een goede deal te scoren. Met Vroege vogels ticket (Passe Partout) scoor je voor 44 euro twee avonden toegang. Of dat een goede deal is? Jazeker! Een los kaartje voor de zaterdag kost namelijk €39,50. Dus wij zouden het wel weten. Zien we je op het parkfeest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *