Vrachtwagenchauffeur die ladingdieven betrapt met mes bedreigd

Een 47-jarige Spaanse vrachtwagenchauffeur, die met zijn truck geparkeerd stond op de Karolusstraat, heeft zaterdag 22 juli 2023 omstreeks 03.30 uur twee dieven in zijn oplegger betrapt. Hij werd door een van hen met een mes bedreigd.

De chauffeur vertelde via een tolk dat hij lag te slapen in zijn truck. Hij werd wakker van lawaai vanuit zijn oplegger. Hij besloot poolshoogte te nemen. Hij zag twee mannen uit de oplegger stappen. Ze hadden kennelijk een gat in het zeil gesneden.  Een van de dieven kwam op hem af met een mes in zijn handen en riep iets wat hij niet verstond. Ze vluchtten daarna in een witkleurige auto waarin nog een handlanger achter het stuur zat. Ze reden weg in de richting van de Souvereinstraat. In de oplegger waren diverse dozen open gesneden. Het is niet duidelijk wat er buit is gemaakt.

Oproep
Heeft u iets de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 juli 2023 iets verdachts gezien op het industrieterrein Vijf Eiken wat te maken kan hebben met deze diefstal. Neem dan contact op met het politieteam Dongemond via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000, vermeld het dossiernummer 2023186782

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *