Gemeente Oosterhout: niet het beste jongetje van de klas

De Gemeente Oosterhout scoort, als het aan BN/De Stem ligt, een dikke onvoldoende. Van de 41 zaken die op orde moeten zijn haalt Oosterhout niet eens de helft. Slechts een schamel aantal van 16 punten valt de gemeente ten deel, wat eigenlijk heel triest is. Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een checklist gemaakt met de eerdergenoemde 41 punten, en een groot aantal gemeenten biedt dan wel de basispunten aan, maar juist op procedures, snelheid en duidelijke formulieren zijn nog veel punten te winnen. Gelukkig staat Oosterhout niet alleen, ook om ons heen is de score niet veel beter en/of hoger. Een sessie op de Hei is wellicht wat voor deze gemeenten, ze zouden allicht van elkaar kunnen leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *