Opinie: Wat te doen met 20 miljoen…

In de reservepot van het HvC zit nog zo’n 20 miljoen euro. Cees Noltee heeft een neus voor geld en vraagt zich af of de gemeente daar nog wat mee wil doen. Ik wil Cees en de rest van de Gemeente Oosterhout een welgemeend advies meegeven. Laat je niet verleiden dit geld nu uit te geven aan subsidies en extra’s. Dit geld heb je op termijn helemaal niet meer beschikbaar, dus nu potten voorkomt dat je straks niets meer kan.

Cees, vertel Oosterhout wat jouw duurzame plannen zijn met die 20 miljoen, dan vult de democratie wel in of ze het daarmee eens zijn.

4 gedachten over “Opinie: Wat te doen met 20 miljoen…

 • 2 februari 2011 om 21:26
  Permalink

  Helemaal duidelijk!

 • 2 februari 2011 om 12:42
  Permalink

  @ Oldeneel
  Met die comments bedoel ik niet de commentaren onder jouw stukje. Noltee heeft al veel langer geleden geopperd om van dat geld gewoon de rente te trekken. Dit was bijvoorbeeld ook te beluisteren bij Centraal Café van de ORTS. En dat was niet het enige medium waarin hij dit opperde. Dus dat bedoelde ik met het bestuderen van de comments van Noltee.
  Duidelijk nu?

 • 1 februari 2011 om 09:52
  Permalink

  Beste RFTC,

  Ten tijde van het maken van dit bericht stonden er nog geen comments onder het bericht. Het is overigens jammer dat Noltee pas met opties komt als er in comments om gevraagd wordt, beetje eigen initiatief ala GroenLinks zou niet verkeerd zijn.

 • 31 januari 2011 om 16:41
  Permalink

  @ Oldeneel
  Als je de moeite had genomen om eens wat comments van Noltee te bestuderen, had je kunnen weten dat hij opperde om die €20 miljoen op de bank te zetten. Van de rente die dat oplevert, toch al gauw €900.000 per jaar, kun je héél veel leuke dingen doen. Of achterlijke beknibbelingen, zoals de oorkondes voor 60-jarig gehuwden in stand houden.
  Wél bij de les blijven hè, Oldeneel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *