[NIEUWS] Onweer trekt over Oosterhout

Vandaag staat in het teken van grote contrasten in het weer. Van extreem warm, tot plaatselijk extreem nat. Zeeland was vandaag als eerste aan de beurt. De beelden daarvan zagen we eerder vandaag op diverse nieuwszenders en andere media. Tot enorme moeilijkheden leidde dit echter allemaal niet. Een waarschuwing van de ANWB werd ingetrokken.

Ook Oosterhout staat volgens buienradar op de nominatie. Vanaf zeven uur stroomden wolken het Oosterhoutse luchtruim binnen. Om ongeveer 20:30 uur arriveerde onder gezelschap van wat bliksem de gevreesde donkere wolken boven Oosterhout. Van echt noodweer lijkt rond dit zelfde tijdstip echter geen sprake.

De NS wilde vandaag vooral problemen voorkomen. Vanaf vanmiddag al werd de nooddienstregeling gereden. Voor reizigers resulteerde dit vooral in een langere reistijd zonder duidelijke problemen hieraan ten grondslag lagen. De NS probeerde in de bloedverzengende hitte ondertussen het leed te verzachten door gratis koffie en een toeslagvrije Fyra.

De komende uren wordt de nodige neerslag verwacht. Ook kunnen windstoten van 80 tot 100 km per uur voor komen meldt het KNMI.

Heeft u bijzondere foto’s van het noodweer mail dan naar: redactie@ookvanwosterhout.nl

2 gedachten over “[NIEUWS] Onweer trekt over Oosterhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *