Nieuws: Les Truttes spelen op Jaarmarkt Den Hout

Les Truttes Jaarmarkt Den Hout
Les Truttes Jaarmarkt Den Hout

Waar het Parkfeest extreem voorzichtig is, en acts die daar komen spelen pas laat de speeldatum (mogen?) publiceren, is de organisatie van de Jaarmarkt in Den Hout een stuk opener. Weliswaar nog niet op de eigen website van de organisatie, maar we kunnen dankzij de website van Les Truttes al wel bevestigen dat de band in Den Hout komt spelen.

Les Truttes is een coverband, maar dan één van het soort waar show en een goede muzikanten hand in hand gaan. Op het Parkfeest hebben ze reeds al optredens verzorgd waar het publiek erg enthousiast over was. Op 9 mei 2013 spelen ze dus op de Houtse Heuvel in Den Hout, en is het aan u om te bepalen of u het de moeite waard vindt.

Een gedachte over “Nieuws: Les Truttes spelen op Jaarmarkt Den Hout

  • 20 februari 2013 om 22:33
    Permalink

    ’s avonds niet alleen Les Truttes, ook Cookies and cream en de bekende
    loco loco disco show. Overdag nog veel meer artiesten. Voor het avondprogramma gratis entree! Be There…..9 mei Den Hout!

    http://www.jaarmarkt-denhout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *