Nieuws: denk mee met de VVD

kombord_oosterhout

Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht krijgt de Oosterhoutse burger binnenkort alle aandacht. Naast de maandelijkse bijeenkomsten van het CDA bij Broeder Beer en de tent van Gemeentebelangen op de Markt nodigt de VVD de burger nu ook uit om mee te denken.

In het persbericht wordt uiteraard gerefereerd naar de aankomende verkiezingen, waarbij duidelijk gevraagd wordt wat u met Oosterhout wil. De aangeleverde ideeën worden gebruikt bij het opstellen van het verkiezingsprogramma van de VVD. Deelnemen kan op twee manieren. Op dinsdag 11 juni 2013 is er een bijeenkomst in Café De Kloek welke om 19.30 uur start. Daarnaast is het mogelijk om ideeën te mailen naar secretaris@vvdoosterhout.nl

Organiseert uw politieke partij ook een bijeenkomst? U kunt de uitnodiging en/of persbericht verzenden naar onze redactie.

Een gedachte over “Nieuws: denk mee met de VVD

  • 29 mei 2013 om 21:59
    Permalink

    Je kunt suggesties aandragen tot je een ons weegt. Men zegt dan dat ze er wat mee doen, of zetten het in het verkiezingsprogramma. Maar zit men eenmaal in het pluche zijn al die dingen weer ‘vergeten’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *