Special: Tweets van Parkfeest, waar schreef Oosterhout over?

Parkfeest geldt in Oosterhout als belangrijk cultureel erfgoed, zo ook op Twitter dit jaar. Waar Oosterhout veel sprak over de gevolgen van eventueel slecht weer, keken andere mensen er niet naar. In het volgende overzicht treft u een verzameling van opvallende tweets over het Parkfeest van afgelopen jaar.

Discussie voortbestaan Parkfeest
Vorige week was er een flinke discussie in Oosterhout, hoe zou de toekomst van het Parkfeest er uit zien? Oosterhout Trivia kwam met een zure tweet wat de redenen waren om niet naar het Parkfeest te gaan. ADHD’er Daan liet het er niet bij zitten en reageerde scherp: om te zeiken moest je maar in Oosteind gaan wonen. Rob Beckers bekeek het zoals altijd positief en kwam met vijf redenen om naar het Parkfeest te gaan.

Onze collega’s van Oosterhout Vandaag zagen een tweet voorbij komen van de Oosterhoutse Rapper Boaz. Na een tweetwisseling bleek dat Rapper Boaz de toekomst van het Parkfeest niet rooskleurig voor zich zag, hij gaf ze nog maximaal drie jaar.

Andere Oosterhouters zagen de oproep van Frank Eikhout als een belangrijke oproep en kwamen dan ook speciaal naar het Parkfeest:


Parkfeestvrijdag
De Parkfeestvrijdag had verschillende artiesten waaronder the Baseballs en Ben Saunders. Dat er verschillend over muzieksmaken werd gedacht bleek uit de verschillende tweets die voorbij kwamen.

Parkfeestzaterdag
Dat Parkfeest onder Oosterhouters leeft kwam ook naar voren door een tweet van wijkagent Kapitein, hij hoopte op een gezellig en droog Parkfeest.

De hoofdartiest op de zaterdag was de Golden Earring, Fever Oosterhout merkte dit snel op: ze zagen veel zenuwachtige babyboomers rondlopen.

Dat muziek veel goed maakt bleek ook uit de tweet van Simon, hij schreef dat de regen gecompenseerd werd door een goed optreden van “Radar Love”.Parkfeestzondag
De Parkfeestzondag is altijd de gratis dag, een belangrijke reden voor veel mensen om te komen. Het was dan ook flink druk op  de Heuvel waar Nielson zijn primeur maakte.

Dat het publiek interactie kreeg bij de skaformatie de Bazzookas was wel te merken, verschillende mensen werden uit het publiek op het podium gehaald om gezellig mee te hakken:

De slotact van het Parkfeest, the Dirty Daddies was al vroeg op de dag positief over het weer en kwam met een opvallende weersvoorspelling:

En verder… opvallende tweets over het festival
Dat je als scholier je examens moet halen blijkt belangrijk te zijn, zo ook voor de jonge muzikant Ruben. De muzikant had zelfs zijn optreden afgezegd voor zijn examens, nu hopen dat hij volgend jaar wel kan.
https://twitter.com/RubenOosterhout/status/331026712915750913

Dat Nederlanders zuinig zijn is al lang bekend, Albert had nog wat lucratieve tips voor de Oosterhouters: wordt vrijwilliger, je bent met minder dan 15 euro rond op het festival!

3 gedachten over “Special: Tweets van Parkfeest, waar schreef Oosterhout over?

 • Pingback: Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van mei 2013 | OokvanWosterhout.nl

 • 29 mei 2013 om 14:01
  Permalink

  Volgens mij kan het Parkfeest dit jaar zeker als GESLAAGD betiteld worden. Dus zijn alle problemen uit de lucht en wordt het volgend jaar weer knalluhh.

 • 29 mei 2013 om 13:59
  Permalink

  Ik schrik van de reacties op het Parkfeest en zeker die van Daan. Als je het ergens in Oosterhout niet mee eens bent wordt je aangeraden om maar te gaan verhuizen. Ik zou zeggen vrijheid van meningsuiting is in NL een groot goed Daan en kan jij je daar niet in vinden dan kan je beter zelf gaan verhuizen naar Noord-Korea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *