Satire: Twins sponsort Parkfeest Meet-and-Greet met The Baseballs

Baseballs

Het is inmiddels publiek geheim dat de kaartverkoop voor het Parkfeest op rolletjes loopt, conform traditie gaat de kaartverkoop dit jaar wéér moeizamer dan voorgaande jaren. Een fantastische line-up (ahum), hortend en stotend de namen bekend maken en een briljante P&R (ook ahum) maken het mogelijk om die traditie voort te zetten. Maar wat blijkt nu, de Twins steken de helpende hand toe. Immers de Oosterhoutse verenigingen profiteren van geld dat aan de strijkstok blijft hangen van stichting Parkfeest. Tijd voor de Twins om wat terug te doen. En dat doen ze zeer genereus. Een Meet-and-Greet met The Baseballs wordt door hen gesponsord.

Navraag bij de van oorsprong Aziatische Trainer-Coach van de Twins, Hong-Bal Cnüpel downsized de gulle gift enigszins. Hong-Bal verklaart: “Wii use vely much Baseballs. So we like to donute some to Palkfeest foundation. The plogam managel looked vely wollied. Wii like to help him out of wollies.” Sorry maar ik vond dat accent zo mooi dat ik het zo ‘lettellijk’ op moest ‘schlijven’.

Na deze enigszins zorgwekkende uitleg besloot ik contact te leggen met de organisatie van parkfeest, ik vermoedde namelijk dat zij iets anders in gedachten hadden bij de Meet-and-Greet dan de goedbedoelde actie van Hong-Bal.

Na wat korte vragen aan “De Nieuwe Voorzitter Van Het Parkfeest” blijkt dat er sprake is van een misverstand. De bedoeling blijkt inderdaad een Meet-and-Greet met de leden van de band de Baseballs. Het ziet er dan ook uit dat Hong-Bal zijn baseballs mag houden en voorlopig gewoon door kan gaan met het trainen van de a1 van de Twins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *