Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van april 2013

Elke maand komen er wel opvallende tweets voorbij over het Oosterhoutse, zo ook in de afgelopen maand april. De tweets kwamen uit veel verschillende hoeken en bevatten soms mooi en ludiek materiaal. Volgende maand komt er dan ook weer een nieuw overzicht met opvallende en leuke tweets. Dus heb jij in mei tweets gezien die in dit overzicht vind thuis horen? Meld ze ons! Stuur de tweets naar onze twitteraccount @ookvwosterhout of mail een linkje naar redactie@ookvanwosterhout.nl .

Sint-Oelbertgymnasium viert feest
Onlangs bestond het Oelbert 125 jaar en werd dit natuurlijk uitgebreid gevierd. De school was tevreden over de opkomst van de verschillende evenementen. Zo hield het Oelbert een grote reünie en werd er een heus festival georganiseerd.

Raad gaat uit zijn dak
Dat bibliotheek van de gemeente de aandacht heeft was al langer bekend. De raad had echter belang bij een informatieavond over de voortgang van het project. Voor de gemeenteraad leek dit een geschikte kans om eens uit het dak te gaan. Raadslid Van der Zanden liet dit dan ook weten aan zijn volgers:

Werkbezoek gemeenteraad aan Breda: Gerard Oomen zit klaar voor 30 april!
De gemeente Oosterhout heeft belang bij een goede band met de buurgemeente Breda, reden voor de gemeenteraad om een bezoek te brengen aan Breda en het NAC stadion. Dat Gerard Oomen zich de koning te rijk voelde bleek uit een tweet van collega raadslid Corné van Gool. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 2-0 voor de Bredase voetballers.

Gemeentebelangen bezoekt Hanzecollege
Dat Gemeentebelangen waarde hecht aan goed onderwijs bleek uit een tweet van de lokale partij. Gemeentebelangen stelde bij een bezoek aan het Hanze College vast dat er op een mooie manier gewerkt wordt aan praktijkonderwijs. Opvallend hierbij was Gemeentebelangen een foto postte van een slapend persoon in een bed. De vraag die hierbij komt, is het de wethouder die even een dutje doet of…?

ORTS voorziet raadsuitzending van achtergrondmuziek
Dat gemeenteraad af en toe vol muziek zit is al bekend. Ook de raadsvergadering van 24 april zette toon bleek uit een tweet van de zieke wethouder Janse. De ORTS was tijdens de beantwoording door wethouder Willemsen vergeten de stemmige muziek uit te zetten.
Ad van de ORTS excuseerde zich al snel en wist daarbij nog op slinkse wijze de schuld op zijn collega Gerard af te schuiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *