Nieuws: Videoverslag stuntshow op het Slotjesveld

Dinsdag 25 juni was het dan zover. Stunt Movie Production deed met haar tour Oosterhout aan. De spectaculaire stuntshow trok veel bekijks, van echte petrol-heads tot mensen die slechts een affiche hadden gezien en een leuk uitje zochten met de kinderen.

Op het slotjesveld was het een kleine twee uur niets anders dan geur van verbrand rubber, brullende motoren en de overheerlijke dampen van brandstof. Fast ’n loud, als een documentaire op Discovery Channel werd precies uitgelegd hoe het maken van verschillende stunts in zijn werk gaat. Op tv is het leuk, met bovengenoemde elementen erbij is het een ware belevenis. De beelden spreken voor zich.

Stunt Movie Production heeft Oosterhout dan wellicht verlaten. Ze zijn nog te zien op de volgende locaties:

Rucphen  – Sportcentrum De Vijfsprong – donderdag 27 juni om 19:30 uur
Breda –  Parkeerplaats bij NAC Stadion – zaterdag 29 juni om 19:30 uur en zondag 30  juni om 15:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *