Nieuws: CycloMedia maakt foto’s van Oosterhoutse straten

 

Cyclomedia bij Arkendonk
Cyclomedia bij Arkendonk ©OokvanWosterhout

Een fotoauto van CycloMedia is woensdag in Oosterhout gesignaleerd in de buurt van Winkelcentrum Arkendonk. Het bedrijf maakt hierbij met de auto’s 360-graden panoramafoto’s van de openbare wegen wat doet denken aan Google Street View. De foto’s worden om de 5 meter gemaakt om een gedetailleerd beeld van de omgeving te krijgen. Hierbij is CycloMedia gespecialiseerd in de systematisch opslag en verwerking voor onder andere de rijksoverheid, de provincie maar ook makelaars en verzekeringsmaatschappijen maken gebruik van de diensten.

Het is niet de eerste keer dat Oosterhout bezocht werd door CycloMedia, het bedrijf werkt met 34 auto’s die continu het land doorrijden waarbij ook eerder Oosterhout in beeld werd gebracht voor onder andere huizensite Funda.

CycloMedia is hierbij niet de enige die Oosterhout in beeld bracht, ook Google Street View bracht Oosterhout in beeld. In tegenstelling tot Google Street View zijn de beelden van CycloMedia (nog) niet publiekelijk beschikbaar. CycloMedia verklaart op haar website dat de foto na enkele maanden beschikbaar zijn voor haar klanten. 

Benieuwd naar de techniek van 360-graden panoramafotografie? Bekijk hier hoe CycloMedia te werk gaat:

Heeft u iets opvallends gezien of gehoord in Oosterhout? Tip onze redactie via redactie@ookvanwosterhout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *