Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van augustus 2013

Elke maand komen er wel opvallende tweets voorbij over het Oosterhoutse, zo ook in de afgelopen zomermaand augustus. Volgende maand komt er weer een nieuw overzicht met opvallende en leuke tweets. Dus heb jij in september tweets gezien die jij in dit overzicht vindt thuis horen? Meld ze ons! Stuur jouw tweets naar onze Twitteraccount @ookvwosterhout of mail een linkje naar redactie@ookvanwosterhout.nl.

Je huis schoonmaken? Dat doe je in de zomer!
Soms kom je op Twitter interessante ervaringen en tips tegen. Raadslid Willem-Jan van der Zanden deelde een van zijn ervaringen op Twitter die hier bij hoort. Hij schreef dat de zomer het ideale moment om schoon te maken was.

Start Eneco Tour in Oosterhout
De Eneco Tour startte dit jaar voor de tweede keer in Oosterhout. Wat veel mensen opviel was dat de gemeentelijke top dit feest niet voorbij liet gaan.  Zo waren onder andere Carla Bode en Marian Janse bij de opening aanwezig. Marian Janse liet in een tweet zien dat de wethouder van feestzaken, Carla Bode, zorgde voor een mooie start van de tour. Ook liet ze weten dat Lars Boom haar favoriet was deze etappe.


Wijkagent Kapitein kwam met een overzichtelijke foto van de inzet van de politie rond de Eneco Tour. De vraag is of agent Kapitein het tempo van de Eneco Tour kon bijhouden, veel van zijn collega’s kozen toch voor de minder sportieve motor.

Wapens? Die neem je mee naar je sportvereniging
Waar bij veel sporten wapens worden geweigerd blijkt de Aikido-vereniging het anders te bekijken. De vereniging riep in een tweet op om wapens mee te nemen voor de training. Hoewel de sport gebruik maakt van wapens, zag het er toch wat apart uit in het bericht.

Kermis in Oosterhout
De Kermis was ook dit jaar weer een familiefeest voor veel mensen. De uitbater van de Fever liet weten toch een deel van zijn terras kon gebruiken. Twitteraar Raaf liet echter in zijn bericht weten de kermis te typeren als een feest voor de lokale allochtonen en oudjes.

Ook de fietsenstalling kwam met een foto van de stand van zaken tijdens de kermis, het bleek een gezellige drukte voor de bewakers op de markt te zijn.

Bescherming voor eigenaar Kloek in Oosterhout
De eigenaar van de Kloek kreeg te maken met een vervelende mishandeling in de maand augustus. Deze mishandeling was aanleiding voor Askruizen om René van Bijnen te begeleiden naar zijn huis. Ronnie Retro vroeg zich af of het een stille tocht was maar met de muzikale begeleiding van de Askruizen bleek het tegendeel waar te zijn.

Een gedachte over “Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van augustus 2013

  • 10 september 2013 om 19:05
    Permalink

    De tweet over een rustig moment van @feveroosterhout als vanouds weer ongepast, tikkeltje kwetsend en stigmatiserend. Sommige mensen moeten tijdelijk een twitterverbod krijgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *