Nieuws: Sinterklaas weer aangekomen in Oosterhout

Sinterklaas weer in Oosterhout © Kaj Moerenhout
Sinterklaas weer in Oosterhout © Kaj Moerenhout

Sinterklaas en zijn pieten kwamen rond 12.00 aan in Oosterhout. Vele ouders en kinderen kwamen naar het Lukwelpark om de Sint een warm welkom te geven.  Nadat de Sint welkom was geheten door burgemeester Huisman en het Oranje Comité vertrok de Sint met zijn pieten in een stoet naar de Heuvel.

Op de Heuvel waren er volop activiteiten rond het sinterklaasfeest: er was muziek, circuspieten zorgde leuke acts en kinderen konden de Sint begroeten tijdens de receptie. Ook van Wosterhout maakte een fotoreportage van het feest. Later komt ook de videoreportage van de intocht online.

Foto’s © Kaj Moerenhout
[slideshow id=6]

Benieuwd wat er in Oosterhout speelt? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze Twitter en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *