Video: Sinterklaas krijgt warm welkom in Oosterhout

Sinterklaas is weer veilig en wel in Oosterhout aangekomen. Alle Oosterhoutse kinderen en hun ouders hadden zich in het Lukwelpark verzameld en stonden samen met de burgemeester in spanning te wachten op het moment dat hij met zijn pakjesboot en zijn pieten zou aankomen over het Wilhelminakanaal. Maar gelukkig kwam hij netjes rond 12 uur bij het Lukwelpark aan, hij stapte zonder hulp uit de boot en baande zich een weg door de grote menigte publiek richting het podium. Later vertrok de Sint nog naar de heuvel  waar de kinderen op de foto met de Sint en zijn pieten konden. De kinderen die trek hadden gekregen konden genieten van een lekkere pannenkoek.

 

Benieuwd wat er in Oosterhout speelt? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze Twitter en Facebook. Heb je iets te melden of heb je een leuk verhaal? Mail ons op redactie@ookvanwosterhout.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *