Video: Docenten Oelbert zetten zich schaamteloos te kijk in binnenstad

Op vrijdag 20 september vond in het centrum van Oosterhout de vossenjacht van het Sint-Oelbertgymnasium plaats. Dat is een jaarlijks terugkerend evenement aan het begin van het schooljaar waarbij de eerste klassers op zoek gaan naar docenten die raar verkleed zijn, en de gekste kostuums komen voorbij. Uiteraard is daarbij tussendoor ook tijd voor een hapje, een drankje en een interview met OokvanWosterhout en VitaTV. De avond werd voor deze leerlingen feestelijk afgesloten met hun eerste schoolfeest op het Oelbert.
Voor de video van VitaTV klik je hier.
OVW: Vossenjacht 2013 (Sint-Oelbertgymnasium, Oosterhout)
www.youtube.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *