Docu: Wat moet Oosterhout doen met de koopzondagen?

Recent besloot de gemeenteraad het aantal koopzondagen voor de binnenstad niet uit te breiden. Wel mogen tuincentra, bouwmarkten en supermarkten nu elke zondag open zijn tussen 10.00 uur in de ochtend en 20.00 uur in de avond. De ondernemer kan de openingstijden zelf bepalen. Op een koopzondag zijn we richting Arendshof te gaan om eens te informeren hoe bezoekers en winkeliers over het besluit van de gemeenteraad en de koopzondagen in het algemeen denken. Hoewel oosterhouters doorgaans overal een mening over hebben, wilden de meeste bezoekers van het centrum niets over de koopzondag zeggen. Heeft u er wel een mening over? Onder het artikel kan en mag gereageerd worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *