Nieuws: OCS De Smulnarren volop actief in januari

In januari heeft OCS De Smulnarren twee activiteiten op het programma staan. Op zondag 26 januari is het open huis bij de Mienushal aan de Vuurdoornlaan in Oosterhout. Op deze dag bouwen de verenigingen gewoon door, en krijgen de bezoekers een sneak preview van wat ze met carnaval kunnen verwachten. Er is live muziek, een hapje en een drankje en dus alle reden om even op zondag te gaan kijken, de Mienushal is open van 12.00 tot 16.30 uur.

Op 31 januari is Minneboo dance & partycenter aan de Rulstraat 9 het toneel voor het Verenigingenfeest. Alle Oosterhouters (of Kaaiendonkers) met een hart voor carnaval, lid van een vereniging of niet, zijn welkom. Diverse bands zorgen voor sfeer, waarbij de Hofkapel niet ontbreekt. Daarnaast zal Prins Mienus XII een aantal mensen in het zonnetje zetten met een Onderscheiding. Het feest begint om 20.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *