Video: Carnavalsmuseum feestelijk geopend


Op zaterdag 18 januari vond de opening van het Kaaiendonkse carnavalsmuseum plaats, en aangezien het museum opnieuw is ingericht was dat reden voor een feestje, dus werd Prins Carnaval en zijn gevolg daarvoor uitgenodigd. Zij reikten tevens een foto uit die wel heel erg leek op een andere bekende foto, namelijk die van de Beatles op dat bekende zebrapad. Natuurlijk verzorgde het jeugdhofkapel de muziek en kon er lekker een drankje gedronken worden tijdens deze feestelijke opening. Wij spraken de prins en de directeur Ad Kohler. Het carnavalsmuseum is te vinden aan de Zandheuvel 51.

Ook tijdens carnaval gaan wij natuurlijk weer video’s maken, houd OokvanKaaiendonk in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *