Nieuws: Oosterhouts saxofoon-talent in De Bussel

naamloos

 

Bij OokvanWosterhout geven wij graag ruimte aan jonge, talentvolle Oosterhouters. Een van die jonge Oosterhoutse talenten is Donald Simoen met zijn saxofoon. Afgelopen zomer is hij cum laude afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam en daarna een reis gemaakt door de Verenigde Staten. De muzikale vrienden die hij daar heeft gemaakt neemt hij nu mee naar Theater de Bussel. 

Met het winnen van de solistenprijs bij de European Jazz Contest afgelopen jaar en ervaring met onder andere het samenspelen met bekende Oosterhouter Antoine Trommelen op zak is Donald met vijf muzikale vrienden gaan touren in Nederland. De slotshow hiervan vindt plaats in Theater de Bussel, onder de noemer ‘Liever in de Kluiz dan Thuiz’, op woensdag 15 januari.

De bezetting van het muzikale sextet is als volgt:

Trompet: Dan Nissenbaum (USA)
Tenor saxofoon: Tal Shtuhl (USA)
Alt Saxofoon: Donald Simoen (NL)
Piano: Koen Schalkwijk (NL)
Contrabas: Brian Howell (USA)
Drums: Erasmusprijs winnaar Niek de Bruijn (NL)

Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater de Bussel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *