Docu: Het verhaal achter het succes van het Repair Café

Het Repair Café is sinds een aantal maanden actief in Oosterhout. Mensen kunnen naar deze organisatie toe om hun kapotte spullen te laten repareren door deskundigen met verschillende achtergronden. De gedachte achter het café is dat kapotte apparaten, meubels of kleding vaak niet meteen weggegooid hoeven te worden,  een reparatie kan al snel uitkomst bieden. Via het Repair Café worden mensen met verschillende achtergronden op een gezellige en informele manier met elkaar in contact gebracht.

Wij vroegen ons af wat deze mensen drijft en besloten naar wijkcentrum de Bunthoef te gaan. Benieuwd naar het succes van het Repair Café? Bekijk hier de docu:

Aankomende zaterdag, 22 februari, is er weer een Repair Café in activiteitencentrum De Bunthoef. Om ongeveer 12.00 uur zal er een officiële opening zijn door wethouder Jan Peters. Mocht u kapotte spullen hebben of zin een gezellige ochtend, het repair café is geopend. Meer informatie vindt u hier.

Een gedachte over “Docu: Het verhaal achter het succes van het Repair Café

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *