Nieuws: Bavaria drinken mag vanaf 16

Poster Bavaria in bushokje Oosterhout
Poster Bavaria in bushokje Oosterhout

Vandaag kreeg de redactie deze foto doorgestuurd van het bushokje aan de Biezenbeemd in Oosterhout. De poster was zojuist opgehangen in het bushokje. Op de poster is te zien dat iemand bij bierbrouwer Bavaria een zwaar weekend heeft gehad (en was wezen drinken met maten), of een politiek statement wilde maken. Bij Bavaria krijg je namelijk je pilsje nog steeds vanaf 16 als we de poster mogen geloven (zie linksonder op de foto).

Proost!

2 gedachten over “Nieuws: Bavaria drinken mag vanaf 16

  • 11 februari 2014 om 16:28
    Permalink

    Goeie en duidelijk reactie van Bavaria. Wel raar dat die posters al ZO vroeg gedrukt worden (’t is toch al een tijdje bekend en formeel besloten???). En dat het “Geen 16, geen druppel”-logo nog gebruikt mag worden. Lijkt me verwarrend (zowel voor producenten als consumenten)!!

  • 11 februari 2014 om 16:03
    Permalink

    Dag. Ik ben binnen Bavaria verantwoordelijk voor de online activiteiten en ik zag je bericht langskomen. Een aantal materialen (waaronder de bushok posters) waren al gedrukt voor er echt duidelijkheid was over de boodschap die we zouden vermelden op de posters na 1 januari 2014. We hebben hierover overleg gehad met de verschillende instanties en het is nog toegestaan om het “Geen 16, geen druppel” logo te gebruiken (zelfs tot 1 juni 2014). Waar het nog kon, online bijvoorbeeld, hebben we bijna al onze uitingen inmiddels voorzien van de nieuwe slogan “Geen 18, geen alcohol”. Erg vervelend dat dit verwarring oplevert. Bedankt voor het onder de aandacht brengen en hopelijk toch een fijne carnaval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *