Nieuws: Smulnarrenbal in een nieuw jasje

Bron foto: Harry van Aperloo/OCS De Smulnarren
Bron foto: Harry van Aperloo/OCS De Smulnarren

Door de organisatie is hard gewerkt om het Smulnarrenbal te vernieuwen, en zo is het Smulnarrenbal 2.0 geboren. Op zaterdag 15 februari is het voor iedereen mee te maken in de Pannehoef in Oosterhout/Kaaiendonk. De aanpassingen houden vooral in dat het welkomstwoord en het verkiezen van de Grootste Kaai naar voren zijn gehaald, vanaf 21.00 uur kunnen de verschillende bands dan helemaal los om er echt carnaval van te maken.

Groots entertainment

Feestband De Fik Erin, ’t Simpelfonisch Orkestje, Hoezo, Staamp en Paul de Laat zullen onder andere op het podium staan. Kaarten zijn te koop voor € 5,- bij diverse winkeliers, per kaart zijn twee consumptiebonnen inbegrepen, zodat je min of meer gratis naar het Smulnarrenbal kan gaan. Op de website van de Smulnarren (www.smulnarren.nl) is het complete programma aan optredens te lezen. Daar tref je ook de winkels aan waar je kaartjes kan kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *