Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van december 2013

Wat later dan normaal maar ook in december van het afgelopen jaar waren er opvallende tweets. Tweets van Oosterhout gaat ook in 2014 door! Zie jij dit jaar leuke tweets die jij in dit overzicht thuis vindt horen? Meld ze ons! Stuur jouw tweets naar onze Twitteraccount @ookvwosterhout of mail een linkje naar redactie@ookvanwosterhout.nl.

Sneue Kerst in Oosterhoutse binnenstad
Dat Oosterhout in 2013 nieuwe kerstversiering kreeg was ons niet ontgaan. Naast de verlichting was er meer aan de hand in de stad. De kerststal was verplaatst, de ijsbaan ontbrak en de markt werd een dumpplek van kerstbomen. Er was nog geprobeerd een apres-ski tentje op de markt te zetten, maar de Gemeente werkte tegen,

https://twitter.com/feveroosterhout/status/413671339195523072

https://twitter.com/feveroosterhout/status/413671774979489792

Segway in Oosterhout
Naast Tesla’s is er nu ook een Segway in Oosterhout gespot. Het is afwachten of de trend doorzet in Oosterhout.

https://twitter.com/hlvnst/status/407488331484647424

Ludieke laatste raadsvergadering van 2013
De laatste raadsvergaderingen van 2013 zaten vol met humor. Een motie kreeg een verwijzing naar een bekende bisschop, ORTS kwam met een Sjo-Cees en Dick Bisschop kwam met een ludieke alcoholische versnapering.

https://twitter.com/RaadOosterhout/status/413067636936024065

Klagen doe je op het goede moment
Dat Oosterhouters weinig kunnen hebben bleek uit de tweet van Lia. Een tak kwam naar beneden tijdens de Kerststorm. Lia zag de kans schoon om eens de begroeiing onder de aandacht te brengen.

Nieuwe bibliotheek geopend
De nieuwe bibliotheek in Oosterhout is in december geopend en bleek een succes te zijn. Na de opening door de wethouder van Feestzaken Carla Bode en Marcel Willemsen werd de bibliotheek goed bezocht. De bibliotheek bleek meer te serveren naast boeken, voor de bezoekers was er een kop koffie en een broodje.

Nieuwe partij: Pro-Oosterhout
Later maakte Paul Kerseboom bekend dat zijn partij Pro-Oosterhout heet. Raadslid Ad Jespers merkte al snel een overeenkomst op met PROM Oosterhout en liet dit dan ook aan de nieuwe politieke voorman weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *