Video: Bram Leert Carnaval Vieren (afl. 1) Carnavalsmuseum

Van onze presentator Bram Horstink is bekend dat hij absoluut geen fan is van carnaval, en juist daarom was hij degene die we vroegen om een leuke serie over carnaval te maken. Bram leert dus carnaval vieren en stelt daarom vragen over alles wat hij wil weten.

Op zijn eigen wijze ging hij af op de carnavalsfanaten die aanwezig waren bij de opening van het carnavalsmuseum en vroeg hen het hemd van het lijf. Dat je volgens de aanwezige mensen carnaval vieren helemaal niet kan leren gaat er bij Bram niet in. Deze eerste poging zal daarom zeker niet de laatste zijn. Zien we Bram aan het einde van de reeks hossend in de polonaise? Om daarachter te komen kijk je natuurlijk Bram leert carnaval vieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *