Kaaiendonk update: Grootste Kaai en uitreiking Kaaise Dweildag Cup

Blaaskapel Blazerus neemt Kaaise Dweildag Cup in Roosendaal in ontvangst

© Adrie Kersten
© Adrie Kersten

Het is traditie dat de Kaaise Dweildag Cup wordt uitgereikt na het graveren, tijdens een ander optreden van de winnaars. In dit geval trad kapel Blazerus uit Dordrecht op in Roosendaal. Daar werd de cup uitgereikt en de gelukkige winnaars werden gelijk op de gevoelige plaat vastgelegd.

Jaap Oomen is Grootste Kaai

© Jeff Maanders
© Jeff Maanders

Jaap Oomen, bekend van Effent diverse Oosterhoutse activiteiten is verkozen tot Grootste Kaai. Op het vernieuwde Smulnarrenbal is dit bekend gemaakt. De benoeming is nog best uniek omdat Jaap eigenlijk geen Kaaiendonker is, maar in Totdendringen (Teteringen) woonachtig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *