Nieuws: ‘Ouderwets’ film kijken voor het goede doel

Drive Inn fotoJCI Oosterhout organiseert op zaterdag 29 maart een Drive Inn bioscoop in Oosterhout. De opbrengsten van het evenement komen ten goede aan Stichting Leergeld uit Oosterhout. Er worden die dag twee films vertoond op het terrein van Verkeersschool Willem Verboon aan de Damweg 51 in Oosterhout.

In de Drive Inn bioscoop genieten bezoekers vanuit hun eigen auto van een middag- en/of avondvoorstelling. De film The Croods, Nederlandstalig ingesproken, draait om 17.00 uur en de entree is dan € 10,- per auto met maximaal vier inzittenden.

Argo, een actiefilm, staat vanaf 20.00 uur op het programma. Kaarten voor de avondvoorstelling en een afsluitend feest kosten € 25,- per auto.

Op het terrein is eten en drinken verkrijgbaar. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, welke te verkrijgen zijn bij Vishandel Pooye op de Markt en Willemsen Sport aan de Van Duivenvoordestraat. Voor meer informatie kan je op www.jcioosterhout.nl kijken.

Een gedachte over “Nieuws: ‘Ouderwets’ film kijken voor het goede doel

  • 25 maart 2014 om 11:04
    Permalink

    Leuk initiatief! Ik ben best wel benieuwd hoe het zal zijn voor de kinderen. Wel vraag ik me af of het lichttechnisch wel kan om vijf uur ’s middags. De zon gaat pas na zessen onder en dat lijkt me een grote stoorzender voor het scherm.

    Leuk trouwens dat deze berichten gedeeld worden. Dit is een goede aanvulling op jullie site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *