Nieuws: Renovatie vloer Arendshof bijna gereed

Vloer arendshof passage

In de nachtelijke uren is hard door verschillende bouwvakkers doorgewerkt om het vernieuwen van de vloer in Arendshof mogelijk te maken. Dat hierbij het winkelende publiek er overdag slechts een beetje last van heeft is een mooi resultaat van de planning te noemen. De renovatie is onderdeel van een plan om Arendshof I weer bij de tijd te brengen. Bij de renovatie kwam ook de oude vloer van de originele Arendshof Passage boven, dit was voor de renovatie in 1999 het enige overdekte gedeelte van het winkelcentrum.

Binnen is verder al geschilderd en winkeliers grijpen de renovatie aan om de eigen winkel ook eens op te knappen. De lust van een nieuwe vloer gaat ook samen met wat last, bezoekers van het winkelcentrum moeten omlopen en in de nachtelijke uren wordt de vloer met het nodige lawaai gebroken. Hier hebben wij een opname van gemaakt. Na de renovatie moet het winkelcentrum weer tien jaar mee kunnen gaan.

2 gedachten over “Nieuws: Renovatie vloer Arendshof bijna gereed

 • 8 september 2016 om 09:39
  Permalink

  Zal eens foto’s plaatsen van de vloer anno augustus 2016???
  Daar worden wij iet vrolijk van.

 • 22 september 2014 om 05:27
  Permalink

  Waarom zijn de bankjes weg? De oudere mensen kunnen nu nergens ff lekker zitten. Ja bij zo’n café/restaurantje maar daar moet je meestal wat nuttige om te gaan zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *