Nieuws: Finalisten Parkstrijd bekend

Local Speed Delivery (Foto: Parkfeest/Steffie Eikhout)
Local Speed Delivery (Foto: Parkfeest/Steffie Eikhout)

Na een aantal spannende voorrondes zijn de finalisten van Parkstrijd bekend. In eerdere voorrondes werden de bands Hour Zero en Deep White al gekozen, en recent vond de laatste voorronde plaats. De band Local Speed Delivery is daar als winnaar uit de bus gekomen. Er werd ook een wildcard uitgereikt en deze ging naar de band Pulse.

Op 3 mei staan deze bands in een grote finale tegenover elkaar. De finale vindt plaats in Café de Pub, de avond start om 20.00 uur met de loting en om 20.20 speelt de eerste band. Parkstrijd is een bandcompetitie voor een plekje op het Parkfeestpodium. De insteek is beginnende muzikanten de gelegenheid te bieden om podiumervaring op te doen in oosterhoutse cafés.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *