Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van maart 2014

Twitter

Elke maand komen er wel opvallende tweets voorbij over het Oosterhoutse, zo ook in de maand maart. Heb jij in tweets gezien die jij in dit overzicht thuis vindt horen? Meld ze ons! Stuur jouw tweets naar onze Twitteraccount @ookvwosterhout of mail een linkje naar redactie@ookvanwosterhout.nl.

Verbazing over actie Gemeentebelangen Oosterhout
Gemeentebelangen Oosterhout heeft de partijkas eens flink opengetrokken, en geeft een iPad Air weg. Voor een partij die doorgaans tegen het weggeven van spullen is, en in 2010 nog schande sprak van de flatscreen die Onafhankelijke Fractie weggaf, toch best opmerkelijk.

Campagne achtervolgt Willem Jan van der Zande
Willem-Jan ging naar Duitsland en constateerde dat de verkiezingscampagne niet bij de gemeentegrenzen stopt. Zelfs in Duitsland vond hij een verwijzing naar Carla Bode en Jezus Leeft.

Straat opgefleurd
Dat de straten tegenwoordig opgefleurd worden bleek uit een tweet van BBH Oosterhout. Stichting BOCK en Stichting Prisma zorgden voor een mooie opfleuring van de straten.

Afscheid van een periode
Door verkiezingen is het ook tijd voor afscheid. Enkele bekende raadsleden haalde het niet bij de verkiezingen. Zij namen dus afscheid van de raad. Dat sommige raadsleden gemist zullen worden bleek uit verschillende tweets.
https://twitter.com/RaadOosterhout/status/448910544951848960

Spookbrug gesloten
De brug nabij Vrachelen is afgelopen maanden voor onderhoud enkele keren buiten gebruik geweest. De brug lag er wat spookachtig bij bleek uit de foto van Jos, hij hoopte dat er niemand een hartaanval zou krijgen. Dat zou omrijden voor de ambulance betekenen.

SP rekent mee
De SP zag kansen in een linkse coupe, maar zover is het tot dusver nog niet gekomen…

Parkfeest dit jaar met ‘bruiloft’bandjes
Het Parkfeest komt er weer aan! Tijd voor een kritische blik, is het Parkfeest dit jaar een festijn met kleine bandjes?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *