Nieuws: Oosterhout viert winst Nederlands elftal uitbundig

De winst van het Nederlands elftal in de tweede groepswedstrijd tegen Australië is Oosterhout niet ontgaan. Nederland won met 3-2 van Australië. Oosterhout vierde massaal feest. In de Klappeijstraat vierde Oosterhouters masssaal het WK bij onder andere Merlijn, de Beurs en Fever. In korte tijd  hadden vele honderden mensen zich verzameld buiten in de Klappeijstraat om de overwinning te vieren.

Oranje fans in Klappeijstraat © Roland Rutten
Oranje fans in Klappeijstraat © Roland Rutten

Na de fluit van de scheidsrechter werd er massaal feest gevierd in zowel de binnenstad als in de wijken. Onder andere gingen Oosterhouters toeterend de straat op en werd er volop gezongen en gefeest in Klappeijstraat.

Bekijk de beelden van uitgelaten sfeer na doelpunt Nederland

Is jou iets opgevallen in de stad? Laat het ons via Twitter weten @OokvWosterhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *