Nieuws: Parkfeest 2014 in beeld [FOTO’S]

Het Parkfeest had dit jaar een ander toon, meer ingetogen en gericht op Oosterhouters. OokvanWosterhout zal deze week veel aandacht schenken aan het Parkfeest met onder andere video’s . Hieronder zie je enkele sfeershots van de Parkfeesteditie van dit jaar.

Parkfeest 2014 - © Roland Rutten
Parkfeest 2014 – © Roland Rutten
Parkfeest 2014 - © Roland Rutten
Parkfeest 2014 – © Roland Rutten
Parkfeest 2014 - © Roland Rutten
Parkfeest 2014 – © Roland Rutten
Parkfeest 2014 - © Roland Rutten
Parkfeest 2014 – © Roland Rutten

Tweets Ook van Wosterhout met foto’s

Een gedachte over “Nieuws: Parkfeest 2014 in beeld [FOTO’S]

  • 17 juni 2014 om 20:42
    Permalink

    Over de zaterdag kan ik niks zeggen maar de zondag vond ik top. Het goede weer speelde natuurlijk ook een belangrijke rol, dan maakt het voor mij niet zoveel uit wie of wat er speelt en is het al snel een mooie dag. Wat me aansprak is dat er lekker veel te doen was voor kinderen en ook het straattheater vond ik erg leuk. Respect voor de organisatie dat er met minder geld een mooie dag is neergezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *