VIDEO: Vingervlugge kaarttrucs op het Parkfeest

Vincent van Leth doet vingervlugge kaarttrucs.

Vincent van Leth doet niet alleen maar stunts met vuur. Daar kwamen wij achter toen hij op de zaterdagavond van het Parkfeest ook nog twee vingervlugge kaarttrucs aan ons toonde. Vandaar dat hij zichzelf ook Vincent Vingervlug noemt. Al waren zijn trucs toch niet altijd zo vlug… We konden erg hard lachen om deze man en daarom publiceren we morgen een extra video met hem waarin hij op verbazingwekkende wijze een bezoeker van het Parkfeest in de maling nam.

Dit is een onderdeel uit een reeks video’s die we van het parkfeest hebben gemaakt. Tot zondag publiceren we dagelijks een video van dat evenement.

Kaj Moerenhout

De videomaker van OokvanWosterhout. Hij runt succesvol zijn eigen bedrijf Kaj Moerenhout Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *